282017apr
Her kan du få en botoxbehandling i Odense

Her kan du få en botoxbehandling i Odense

Det er vigtigt, at du ser dig godt for, når du skal finde en klinik til at få en botoxbehandling i Odense. Det gælder ikke bare i forhold til prisen, men også i forhold til, at det er en klinik, som du stoler på og som kan give dig de resultater, som du gerne vil have.

Når du skal have lavet en botoxbehandling, er det vigtigt, at du bruger tid på at finde den helt rigtige klinik. Det handler ikke bare om at finde den klinik, hvor du kan få den billigste behandling, selvom det selvfølgelig også er et vigtigt parameter for de fleste. Det handler også om at finde den klinik, hvor du kan få det bedste resultat i trygge omgivelser.

Bor du i Odense, på Fyn, det vestlige Sjælland eller det østlige Jylland, har du gode muligheder for at få lavet en botoxbehandling i Odense. Der findes nemlig mange forskellige klinikker, hvor du kan få en god behandling til en god pris. Når du overvejer en botoxbehandling, kan det være en god ide at tale med flere klinikker for at finde frem til den, der passer bedst til dig.

Her på siden kan du finde information om de forskellige klinikker, hvilke botoxbehandlinger de kan tilbyde, og hvad de tager for det.

Cerix

Cerix er en professionel og seriøs klinik, der ligger i det centrale Odense. De tilbyder en lang række forskellige behandlinger, deriblandt botoxbehandlinger. Alle lægerne og sygeplejerskerne på klinikken har en specialuddannelse i at lave kosmetiske indgreb. Du kan derfor være sikker på at være i gode hænder, når du er på klinikken.

Det er gratis at få en konsultation hos Cerix. Det giver dig mulighed for at tale med lægen eller sygeplejersken om, hvilken behandling der vil være bedst for dig. Du har nogle gange nogle ideer om, hvordan det vil være bedst, at du bliver behandlet, men det er ikke sikkert, at det vil være det bedste for dig. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have botox, men at du faktisk vil opnå det bedste resultat med en blanding af botox og filler.

Hos Cerix har de gode priser for nogle af de områder, som det er mest normalt at få behandlet. Det koster således 1200 kroner for en behandling af panderynker og 750 kroner for at slippe af med dit tandkødssmil. Klinikken har også mængderabat, hvis du vil have lavet flere områder. Maksimumprisen for behandling af to områder er f.eks. 3300 kroner, mens en behandling af fire områder kun løber op i 4200 kroner.

Klinik Nielsen

Klinik Nielsen er en anden klinik i Odense, hvor du kan få en botoxbehandling. Klinikken ligger i Kongensgade i det centrale Odense. Det er derfor nemt at komme dertil, også hvis du er med offentlig transport.

På klinikken starter du altid med at få en konsultation hos plastikkirurgen Henrik Toft Nielsen, der har klinikken. Du kan bestille tid online, hvilket gør det meget fleksibelt at finde en tid til din første konsultation.

Hos Klinik Nielsen betaler du udelukkende for antallet af områder, som du får behandlet. Hvis du får behandlet et område, koster det 2000 kroner. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil slippe af med dine panderynker. Hvis du skal have behandlet to områder, koster det 3100, mens det for tre områder koster 4200 kroner.

Når du får botox, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er en permanent behandling. Du vil derfor skulle have en ny behandling en til to gange om året, for at dine rynker ikke kommer tilbage.

Clinic Aesthetica

Clinic Aesthetica ligger ligeledes i det centrale Odense. På klinikken kan du få behandling med botox og fillers. Det er altså en klinik, der har specialiseret sig udelukkende i at gøre noget ved dine rynker i ansigtet, på halsen eller andre steder på kroppen. Klinikken bliver drevet af en læge og en sygeplejerske, der begge er registrerede i forhold til at behandle med botox og fillers.

Klinikken lægger vægt på, at der bliver bevaret et så naturligt udtryk som muligt. Når det kommer til botox, er der mange skrækeksempler på kendisser, der har fået alt for meget botox og derfor har helt udtryksløse ansigter. Det gør, at der er mange, der er skeptiske i forhold til at få botox. Det er dog noget, som alle klinikker i dag er meget opmærksomme på at undgå.

Klinikkens forundersøgelser er altid gratis. Det gør, at du kan få at vide, hvad du skal have lavet, og hvordan de vil lave det, inden du betaler nogen penge. Klinikken prissætter i forhold til det område, som du gerne vil have lavet. Det betyder, at det for eksempel koster 1200 kroner at få fjernet dine panderynker, mens det koster 600 kroner for at få botox i overlæben, så du slipper af med dit tandkødssmil.

Du er også meget velkommen til at læse vores guide til de bedste botoxbehandlinger i København, som du finder på denne side.