12017feb
Sådan slipper du af med dit tandkødssmil

Sådan slipper du af med dit tandkødssmil

Du behøver heldigvis ikke en operation for at slippe af med dit tandkødssmil. Du kan få det fjernet ved at få sprøjtet botox ind. Botoxen lammer læben en lille smule, så du ikke kan smile lige så bredt som før. Det gør, at din overlæbe ikke ryger lige så højt op og dermed ikke længere blotter dit tandkød. Behandlingen skal gentages en til to gange om året, og der er næsten ingen bivirkninger ved den.

Er du træt af, at dit tandkød i overmunden bliver blottet, når du smiler? Så kan der være nem og hurtig hjælp at hente. Du behøver nemlig slet ikke at blive opereret for at slippe af med dit gummysmile, som det også kaldes. Du kan klare det hele ved at få botoxbehandlinger cirka to gange om året. Behandlingerne er med til at sænke din læbe, så den kommer til at dække for tandkødet. Det er derfor en meget nem og sikker måde at få det gjort på.

Slip for en voldsom operation

Nogle mennesker overvejer at få en operation, så de ikke viser deres tandkød, når de smiler. Det er en stor proces, hvor du vil få svært ved for eksempel at spise og tale et stykke tid efter operationen. Generelt er en operation et stort indgreb for at få ændret på dit udseende. Hvis du kan undgå en operation, er det derfor en god ide at gøre det. Det er hårdt for kroppen at gennemgå en operation og vil tage dig lang tid at hele.

Med botox skal du bare have et par enkelte stik et par gange om året. Du kan dermed nemt genoptage dit arbejde efterfølgende og dermed hurtigt sende alle et blændende smil med masser af tænder, men uden for meget tandkød.

Sådan virker botox på dit tandkødssmil

Når du får botox, bliver musklerne lammet en lille smule i det behandlede område. Det er derfor med til, at du ikke får så mange rynker, når du får det sprøjtet ind i huden. Det er også det, der gør, at folk med muskelkramper kan leve et liv med meget færre kramper, når de får sprøjtet botox ind i deres muskler.

Ved tandkødssmil går botox altså også ind og lammer dine muskler omkring munden en lille smule. Botoxen bliver sprøjtet ind i de muskler under næsen, der gør, at du løfter din overlæbe, når du smiler. Ved et tandkødssmil løfter du din overlæbe mere end normalt. Det er derfor, at dit tandkød bliver blottet. Med botoxen i smilemusklerne kan du ikke løfte overlæben lige så højt. Det er en meget god mulighed for dig for at få et smil, der stadig er bredt, men som ikke viser dit tandkød.

Botox er derfor klart at foretrække frem for eksempel en operation, eller at skulle leve med dit tandkødssmil resten af dit liv. I en tid, hvor vi bliver bedømt enormt meget på vores udseende, er det rart, at der også er mulighed for at gøre noget ved de småskavanker, som vi nu måtte have fra naturens hånd. Der kan botox være en god løsning.

Ingen voldsomme bivirkninger

Som sagt er der heller ikke nogen bivirkninger ved botox. Du kan blive lidt rød og lidt øm, det er det hele. Behandlerne er i dag blevet meget gode til at dosere, hvor meget botox den enkelte patient har brug for. Det giver næsten sig selv, at da botox var helt nyt, var det langt sværere for dem at vide, hvor meget botox de skulle give. Derfor så man nogle af de skrækeksempler med kendisser, der ikke kunne bevæge deres ansigter.

Det behøver du slet ikke at være bange for sker længere. Som sagt er behandlerne blevet meget bedre til at dosere, og de passer særligt på, når de er nede i området omkring din mund. Det er vigtigt, at du stadig kan tale, grine, smile og spise præcis, som du kunne før. De er derfor meget påpasselige med, at du ikke får for meget botox, men kun får akkurat den mængde, der er brug for til at dække dit tandkødssmil.

Ikke en permanent løsning, men billig og nem at gentage

Som nævnt er botox ikke en permanent løsning. Din krop vil i løbet af et halvt til et helt år nedbryde den. Du vil derfor have brug for at få behandlingen gentaget en til to gange om året, hvis du ikke vil have dit tandkødssmil tilbage.

Botoxbehandlinger er i dag blevet så billige, at det er muligt for praktisk talt alle at få lavet en sådan behandling. Du behøver derfor ikke at være forhindret af, at du ikke har så mange penge. Når du har et halvt til et helt år til at spare op til en ny behandling, vil du nemt kunne få råd til det.

Så vil du slippe af med dit tandkødssmil, undgå en voldsom og omfattende operation og ikke bruge for mange penge på dit udseende, er botox helt klart løsningen for dig.