182018jul
Bunnylines

Bunnylines

Bunnylines er en af de mest almindelige former for rynker. De viser sig ofte som rynker der sidder ved, omkring eller på siden af næsen. Rynker på næsten kan have en stor indflydelse på din fysiske fremtoning og derfor har vi i denne artikel samlet alt, hvad du skal vide om behandling af bunnylines.

Hvad er bunnylines?

Bunnylines er en særlig form for rynker der opstår omkring næsten. I mange tilfælde ses de på siden af næsten, og sammen med smilerynker er det nogle af de mest udbredte mimiske rynker. Årsagen til at rynker på næsten opstår er, at de muskler som trækker sig sammen er meget små og derfor aktiviseres de ved meget små bevægelser i vores ansigt. Det mest tydelige tidspunkt, hvor denne bevægelse er til at få øje på, er når vi forsøger at lugte til noget med vores næse eller når vi ligefrem rynker på næsen. Generelt er det dog sådan at små muskler som ofte aktiveres, er dem, som har den største sandsynlighed for at resultere i at vi får rynker.

Hvordan påvirker bunnylines dit udsende?

Rynker på eller omkring næsen kan have en relativ stor indvirkning på din fremtoning. Det er dog vigtigt at sige, at i modsætning til andre former for rynker, så kan bunnylines manifestere sig på mange forskellige måder. De fleste får dem på siden af næsen imens andre også får dem både på siden og foran på selve næsen.

Hvis man har rynker forrest på næsen er de oftest mere synlige og de kan derfor påvirke hvordan du ser ud, når du smiler. Derudover kan rynker som disse altid få en til at se ældre ud end man egentlig er, hvilket naturligt går mange mennesker på. De fleste er dog meget optaget af, at det påvirker deres udsende, når de smiler, hvilket for mange er med til at ødelægge det ellers gode førstehåndsindtryk, som et oprigtigt smil kan give.

Behandling af rynker på næsen

Selvom det er naturligt at få rynker på næsen, så er det heldigvis let at behandle. Her kan man overordnet gøre brug af tre former for behandlinger:

  • Rynkebehandling med botox
  • Behandlinger med rynkecreme

Botoxbehandling af bunnylines

En af de mest populære behandlinger, når det kommer til bunnylines og øvrige mimiske rynker, er botox behandlinger. Grunden til at botox er så populært her, er at det effektivt lammer de små muskler, som gør at vi får rynkerne til at starte med. Da disse muskler er meget små skal man heller ikke bruge særligt meget botox for at få et naturligt resultat. Selvom en botox behandling altid kun er midlertidig, så holder en behandling her i lang tid fordi musklerne ikke er større.

Behandling med rynkecreme

En anden løsning som du kan overveje at gøre brug af, er rynkecreme. Rynkecreme kan bruges til de fleste typer af rynker, herunder også rynker på siden af næsen. Dog er der den store forskel, at man hele tiden skal smøre creme på for at mindske sine rynker.

I modsætning til mange andre steder på kroppen, så er næsen et meget tydeligt sted at se, at man har påført rynkecreme, hvorfor det af mange ikke er ligeså diskret som eksempelvis en botoxbehandling.

Kontakt din egen læge hvis du er i tvivl

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er den bedste for dig, bør du altid tage kontakt til din egen læge eller eventuelt en hudlæge. De vil hurtigt kunne hjælpe dig til at finde den helt rette behandling.

Du kan også vælge at tage kontakt til en hudklinik. Mange danske hud- og skønhedsklinikker tilbyder i dag gratis og uforpligtende konsultationer forud for deres behandlinger.