82017apr
Hængende øjenlåg forsvinder på ingen tid med botox

Hængende øjenlåg forsvinder på ingen tid med botox

Har du hængende øjenlåg, kan du hurtigt komme til at se mere træt og uoplagt ud. For nogle kommer deres øjenlåg til at hænge med alderen, for andre er det noget medfødt. Lige meget hvad kan botox dog hjælpe dig med at få et friskere og yngre udseende.

Hvis du synes, at du er begyndt at se mere og mere træt ud med alderen, kan det meget vel skyldes, at dine øjenlåg er begyndt at hænge. Når du har hængende øjenlåg, vil der være en mindre del af dine øjne, der er synlige, og det vil derfor gøre, at du ser mere træt og mere uoplagt ud. Heldigvis er der dog noget at gøre ved det.

Det er der også for dig, der har haft de hængende øjenlåg hele livet. Øjenlåg, der hænger, kan nemlig både skyldes genetik og alder. Lige meget hvad de skyldes, kan det nemt laves med botox. Det er derfor en god mulighed for dig, hvis du gerne vil have dit ungdommelige udseende tilbage igen.

Botox giver dig et frisk udseende igen

Hvis dine hængende øjenlåg skyldes alder, er det som regel, fordi dine muskler i ansigtet bliver mere slappe. De muskler, der trækker dine øjenlåg ned, får hjælp af tyngdekraften. De muskler, der trækker dine øjenlåg op, får ingen hjælp, medmindre du giver dem den. Den hjælp kan være botox.

Botox kan nemlig sprøjtes ind i de muskler, der trækker dine øjenlåg ned. Det gør, at de bliver lammet en lille smule. Modstanden for de muskler, der trækker dine øjenlåg op, vil derfor ikke være nær så stor, og du vil derfor med ét få nogle meget større øjne og et langt friskere udseende.

Botox er ikke farligt. Det kan lyde ubehageligt, at dine muskler bliver lammet lidt, men det er ikke noget, som din krop tager skade af. Faktisk bliver botox også brugt til syge, for eksempel spastisk lammede, der ofte kan have svært ved at styre deres muskler. Der kan botox være en stor hjælp. Derudover bliver botox selvfølgelig også brugt mod rynker. Det er nok den anvendelse, som det er mest kendt for.

Simpelt, næsten smertefrit indgreb med stor effekt

Injektionen med botox er meget simpel og tager ikke særlig lang tid. Det er derfor virkelig en god måde for dig at slippe af med de trætte hængende øjenlåg. Indgrebet er stort set smertefrit og meget simpelt at få udført. Du behøver derfor ikke at tage fri fra arbejde i flere dage for at få det gjort.

Det eneste problem med botoxbehandlinger er, at de ikke er permanente. Regn derfor med, at du skal have cirka to behandlinger om året, for at dine hængende øjenlåg ikke kommer tilbage. En botoxbehandling holder nemlig typisk i seks til syv måneder.

En af fordelene ved at botoxbehandlinger ikke er permanente er, at du altid kan gå tilbage til dit oprindelige udseende, som det var tidligere. På den måde er der ingen skade sket, hvis du ikke længere har lyst til at få botoxbehandlinger alligevel. Det er dog de færreste, der fortryder, at de har fået botox mod deres hængende øjenlåg. Øjenlågene kan nemlig være meget irriterende, og det gør virkelig en stor forskel på dit udseende og hvordan folk opfatter dig, at du får indsprøjtningerne.

Fillers kan hjælpe på hængende øjenlåg

En anden grund til, at dine øjne kan komme til at hænge med alderen er, at den fedtpude, der sidder under øjenbrynet, kan skrumpe lidt med alderen. Det kan man ikke behandle med botox. Til gengæld kan det nemt behandles med det, der hedder en filler.

Mens botox er en væske, der bliver sprøjtet ind i kroppen, er filler et materiale, der kan ligge under huden. På den måde kan det være med til at forme dit udseende. Fillers kan bruges mange forskellige steder på kroppen og bruges blandt andet meget til at fylde rynker ud. Det kan dog også være med til at give noget mere fylde under dit øjenbryn, så dit øjenlåg bliver løftet igen.

Ofte er det ikke kun en ting, der er skyld i, at dit øjenlåg hænger. Det kan være flere forskellige ting. Det kan derfor være, at det, der vil give det bedste resultat, er, at du får injektioner med både botox og fillers. Det kan være med til at give dig et langt friskere og mere ungdommeligt udseende.

I sidste ende kan en operation være nødvendig

Hverken fillers eller botox er permanente løsninger. Når du ikke har lyst til at bruge dem mere, kan du derfor bare stoppe fra den ene dag til den anden. I særligt slemme tilfælde af hængende øjenlåg er det dog ikke nok, at du får botox eller fillers. Der kan en operation være nødvendig.

Det er dog altid en god ide, at du i samarbejde med en god klinik prøver at finde en løsning med botox og fillers først. De to ting kan gøre rigtig meget, og det er et væsentligt mindre skridt at tage, end at vælge at få ændret dit udseende permanent med en operation.