82017apr
Slip af med poser under øjnene med restylane

Slip af med poser under øjnene med restylane

Poser under øjnene får dig til at se træt og gammel ud. Det er da derfor heller ikke underligt, at det er en af de mest almindelige grunde til, at folk ønsker kosmetiske behandlinger. Heldigvis er det nemt at gøre noget ved dem med restylane.

Poser under øjnene er en af de hyppigste grunde til, at folk gerne vil have kosmetiske behandlinger. Det er der en god grund til. Poserne får dig nemlig til at se langt ældre ud, end du i virkeligheden er. Derudover får de dig også til at se træt og uoplagt ud. De gør faktisk overhovedet ikke noget godt for dit udseende. Heldigvis er de nemme at behandle med restylane, som er en filler, der bliver lagt ind under huden.

Poser under øjnene skyldes typisk, at din hud under øjnene mister sin spændstighed med alderen. Det gør det muligt for det underliggende fedt at bulne ud, og det er altså det, der bliver til poser under dine øjne. For nogle kan det være genetisk bestemt, at deres hud under øjnene ikke er så spændstig, og de vil derfor allerede fra en ung alder opleve at have poser under øjnene.

Restylane er perfekt til behandling af poser under øjnene

Restylane er en filler, der fungerer rigtig godt til at slippe af med poser under øjnene. Filleren fungerer på den måde, at den bliver sprøjtet ind under huden, så den ligger det helt rigtige sted i forhold til at holde huden oppe. Filleren er nemlig ikke en væske, men en masse som kan bruges til at forme dit ansigt med. Når det bliver lagt ind under øjnene, er det altså med til at mindske dine poser under øjnene.

Restylane er ikke en permanent behandling. Når du har fået behandlet dine poser under øjnene med restylane, vil du derfor typisk skulle have lavet en ny behandling hvert eller hvert andet år. Restylanen forsvinder altså med tiden.

Hvis du ikke har lyst til at få restylanebehandlinger igen, kan du derfor lade være med det og genvinde dit tidligere udseende. Men de fleste foretrækker at få en ny behandling. Det gør nemlig en rigtig stor forskel for dit udseende, at du har fået en behandling, og du vil komme til at se meget yngre ud uden poser under øjnene.

Få stik giver mindre risiko for blå mærker

Når du får indsprøjtninger i huden, vil det være helt naturligt, at huden reagerer på det. Det kan for eksempel være ved, at du får blå mærker. Det er rigtig ærgerligt at have mange blå mærker i ansigtet. Det gør, at du nok ikke vil være så glad for din behandling i de første dage efter, at du har fået den.

De fleste klinikker der laver behandlinger med restylane mod poser under øjnene, er dog i dag blevet så gode, at de kun behøver at lave to stik for at få lagt restylane ind under dine øjne. Begge stik bliver lagt på dine kinder og ikke i den sarte hud under øjnene. Det gør både, at der er mindre smerte forbundet med behandlingen, og at du har en mindre risiko for at få blå mærker under øjnene.

Skulle du få blå mærker, er det heller ikke lige så slemt at have blå mærker på kinderne, som det er at have blå mærker omkring øjnene. Så kan du sikkert hurtigt få en del kommentarer med på vejen.

Hvis du vil mindske risikoen for blå mærker eller blodudtrædninger, er det en god ide, at du holder dig fra piller og kosttilskud, der kan virke blodfortyndende. Det kan for eksempel være smertestillende piller som Ipren og TREO, samt kosttilskud som fiskeoliekapsler.

Slip af med dine rande under øjnene på samme tid

Mange oplever udover at få poser under øjnene, at de også får mørke rande under øjnene. Det kan igen være noget, som du er disponeret for rent genetisk. Det kan derfor være noget, der er kommet i en meget tidlig alder. Det kan også være noget, der er kommet, efter at du er blevet ældre. Grunden til de mørke rande er, at huden under øjnene bliver tyndere.

De mørke rande er med til at give dig et træt udseende. Hvis du skal have behandlet dine poser under øjnene, kan du derfor lige så godt også få behandlet dine rande under øjnene. Randene under øjnene bliver også behandlet med fillers som restylane. Der bliver restylanen lagt ind under den tynde hud i øjenområdet.

Mulighed for at fjerne overflødig hud

I nogle tilfælde ved meget svære tilfælde af poser under øjnene vil der ikke være andet at gøre end at fjerne den ekstra hud, så du igen kan få et ungdommeligt udseende. Det er dog langt fra tilfældet for de fleste.

Mange klinikker er i dag rigtig gode til at behandle poser under øjnene med fillers, og det er derfor en god ide, at du tager en snak med dem først, før du kaster dig ud i et permanent indgreb.