62017maj
Fillers giver dig de læber, du vil have – uden operation

Fillers giver dig de læber, du vil have – uden operation

Fillers kan løse en række af de problemer, som du måske har med dine læber. Det kan være, at de er for smalle, at mundvigene hænger nedad, at du har små rynker, eller at du gerne vil have en mere markeret kant på læberne.

Dine læber betyder meget for, hvordan andre opfatter dit ansigt. De betyder selvfølgelig også meget for, hvordan du opfatter dig selv. Det er derfor en god ide, at du får gjort noget ved det, hvis du er ked af det, du ser i spejlet, eller hvis du er træt af, at folk kommenterer, at du ofte ser trist eller sur ud.

Fillers er en rigtig god mulighed for at få rettet op på dine læber. Det er ligegyldigt, om du gerne vil have fyldt dine rynker ud, gerne vil have mere fyldige læber eller gerne vil forme dine læber, så de ser ud, som du gerne vil have det. Det kan for eksempel være, så dine mundvige ikke buer nedad, eller så du får en mere markeret amorbue.

Filler er en fast substans, der bliver lagt ind under huden lige præcis der, hvor den skal ligge. Det er altså meget nemt at forme dit ansigt med fillers. Fillers er ikke permanente. Det gør det muligt at ændre på resultatet, hvis du ikke er tilfreds med det.

Slip af med rygerrynkerne

De lodrette rynker, der opstår langs med læbekanten, kaldes ofte for rygerrynker, fordi man ser særligt mange af dem hos rygere. Det skyldes, at de i mange år har formet munden til et O, så de kunne tage et sug af cigaretten. Det er dog også nogle rynker, som du naturligt kan få med alderen.

Hvis du er ked af dine rynker, er det en god ide, at du får lagt fillers ind i dem, så de forsvinder. Behandlingen tager kun 20 minutter og forstørrer ikke dine læber, men glatter dem udelukkende ud. I Danamrk er Ceix en af de bedste og mest erfarne klimikker inden for deres felt. Du kan læse meget mere om deres priser pg resultater på deres egen hjemmeside.

Filler kan give dig smukke, store læber

Hvis du har meget smalle læber, kan det give dig et vredt eller sammenbidt udtryk. Med fillers kan du nemt få forstørret dine læber. Det kan få dig til at se mere varm og sensuel ud. Det er dermed en rigtig nem måde at ændre dit udseende på.

Når du får forstørret læberne, kan du både vælge, at det skal se helt naturligt ud, så andre ikke kan se, at du har fået lavet noget. Du kan også vælge at få lidt ekstra filler i, så det bliver tydeligt, at du har fået det gjort. Det er en trend i øjeblikket, at man netop gerne vil gøre opmærksom på, at man har fået lavet sine læber.

Få en flot kant på dine læber med fillers

Hvis kanten på dine læber ikke er tydelig nok, kan det hjælpe, at du får fillers i. Det kan være, at du gerne vil have en mere tydelig amorbue. Det kan give dit ansigt noget mere karakter.

Filleren bliver lagt ind i kanten af læben, så det røde i dine læber bliver mere fremstående. Derudover vil det også være med til at udglatte nogle af de små rynker, som du har rundt om munden. Det kan laves meget naturligt, så der ikke er nogen, der kan se, at du har fået det gjort.

Fillers kan få dig til at virke mere smilende

Hvis dine mundvige vender nedad, kan en filler også være en hjælp.  Nogle er født med mundvige, der vender nedad, andre vil fra 40 års alderen opleve, at deres mundvige begynder at gøre det. Det kan gøre, at du ofte bliver spurgt, om du er sur eller ked af det, selvom du ikke er det.

Fillers er en god mulighed for dig for at ændre dit udseende uden operation, så du får et langt gladere udtryk.

Resultater og behandlingstid

Det er selvfølgelig forskelligt, hvor lang tid det tager at blive behandlet med filler. Det kommer helt an på, hvor mange områder du skal have behandlet. Typisk vil det dog tage omkring 20 minutter.

Du vil kunne se resultatet af behandlingen umiddelbart efter, at du har fået den lavet. Det er ikke som med en operation, hvor der godt kan gå noget tid, inden du kan se resultatet.

Du kan opleve at være øm og måske få små blå mærker de første dage efter, at du er blevet stukket. Men overordnet er der meget få og kun midlertidige bivirkninger ved behandlinger med fillers. Det er altid en god ide, at du undgår madvarer og piller, der virker blodfortyndende i dagene op til, at du skal have fillers. Det mindsker risikoen for blå mærker.

Fordel ved filler frem for operation

Der er mange fordele ved at få filler i læberne frem for at få en operation. Først og fremmest gør det, at du har mulighed for nemt at lave resultatet om, hvis du ikke er tilfreds med det. Filler holder imellem et halvt til et helt år. Du kan derfor nemt få lavet dine læber anderledes, næste gang du får filler.

Derudover er det også en stor fordel, at det ikke tager lang tid at få det lavet, og at du ikke har brug for lang tid til at komme dig efterfølgende.