12017apr
Restylane kan give dig fyldigere læber

Restylane kan give dig fyldigere læber

Drømmer du om fyldigere læber, kan du nemt opnå et flot resultat med restylane, der kan sprøjtes ind under huden. Hvis du er ældre, er det en god ide at overveje at få gjort noget ved rynkerne rundt om munden også.

For både unge så vel som ældre er det en drøm at få de perfekte læber. Læberne har en vigtig plads i forhold til, hvordan andre opfatter ens udseende. Hvis du ikke er helt tilfreds med dine læber, kan det derfor være en god ide at overveje, om du skal få ændret på dem. Det kan du for eksempel gøre med restylane, der bliver lagt ind under huden og giver noget mere fylde.

Det er meget forskelligt, hvilke problemer kvinder har med deres læber. For yngre kvinder er det ofte, at de savner, at deres læber har noget mere fylde. Det kan være, at de er født med en meget smal underlæbe eller overlæbe og derfor ønsker at få gjort noget ved den, så den passer bedre til deres ansigt. Det kan også være, at de generelt ønsker sig nogle større læber.

For ældre kvinder indgår læberne ofte som en del af et større arbejde, hvor de også får gjort noget ved rynkerne omkring munden, så hele deres underansigt kommer til at se yngre ud efter behandlingen.

Få mere fylde i læberne med restylane

Når du gerne vil have ændret på dine læber, vil du typisk altid tage en snak med dem på den klinik, som du har valgt. Der har de typisk stor erfaring med folk, der gerne vil have ændret på deres læber. De ved derfor også, at det godt kan være, at du siger, at du bare gerne vil have store læber, men at det i virkeligheden er noget andet, du har brug for.

På den måde tager de altid udgangspunkt i den enkelte persons ansigt. Der er ikke et standardansigt, og der findes derfor heller ikke en standardbehandling. Alle behandlinger skal tilpasses til den enkelte person.

Selve det at få lagt restylane ind under læberne tager ikke lang tid. Det gør ikke specielt ondt at få indsprøjtet restylane, men hvis du er bange for, at det gør for ondt, kan du få noget bedøvende creme på læberne, før du skal have behandlingen. Det er en effektiv bedøvelse, der gør, at du stadig kan mærke stikkene, men at de ikke vil gøre ondt.

Efter du har fået indsprøjtningerne vil dine læber typisk være ømme i et par dage efter, og nogle oplever også at få røde mærker eller blodudtrædninger. Efter to uger er dine læber dog helt, som de skal være, og du kommer tilbage til klinikken til et tjek.

I Danmark findes der en lang række klinikker med ekspertise inden for restylane behandlinger. Cerix er en af Danmarks bedste og har både kontorer i København og Odense. Du kan læse meget mere om både dem og ikke mindst deres behandlinger på deres egen hjemmeside.

Restylane og botox kan give dig en mere tydelig læbekontur

Udover at restylane kan bruges til at give mere fylde til en eller begge dine læber, kan det også bruges til at give dig en mere tydelig læbekontur. Med alderen vil de fleste opleve, at de får mange små rynker omkring munden. Mange ældre kvinder oplever derfor, at når de tager læbestift på, flyder deres læbestift ud i de små rynker. Det er med til at give en uskarp læbekontur. Selv uden læbestift kan det være svært at se, hvor læberne går.

Det kan derfor være en god ide, at du også får behandlet dine rynker rundt om munden, så hele dit underansigt virkelig får et løft og kommer til at se markant yngre ud. De små rynker rundt om munden kan nemt fjernes med botox, mens de dybere rynker kan fjernes med restylane. Begge dele er nemme og hurtige behandlinger, der ikke er særlig smertefulde.

Når du bliver ældre, har dine mundvige en tendens til at hænge mere nedad. Det kan du også få gjort noget ved med botox og restylane. Det er igen med til at give dig et mere ungdommeligt udseende.

En anden ting der også er mulig at fremhæve mere med restylane, er de to baner, der går fra næsen ned til munden. Det kan også være med til at sætte mere fokus på dine læber.

Mulighed for at lave om med restylane

Restylane er ikke en permanent løsning. Når du har fået restylane i læberne, holder det i omkring et år. Det gør, at du skal have restylane lagt ind regelmæssigt, hvis du gerne vil beholde dine flotte læber. Hvis du derimod ikke er tilfreds med dem, eller der er noget, du ønsker at ændre ved dem, har du dog også god mulighed for det.

Hvis du får botox til at fjerne de små rynker rundt om munden, skal du også være opmærksom på, at det heller ikke er en permanent løsning. Der vil du derfor også skulle have botox cirka en til to gange om året.

Både botox og restylane har i dag et prisniveau, hvor de fleste kan være med. Derudover ved du selvfølgelig også, at du har et år til at spare op til det.