42017jan
Din guide til billig botoxbehandling

Din guide til billig botoxbehandling

Du kan få billig botoxbehandling både i Danmark og i udlandet. I Danmark kan det være en god ide at holde øje med mængderabatter og tilbud, mens det i udlandet er vigtigt at holde øje med anmeldelser af klinikkerne.

Rynker i ansigtet skyldes mange forskellige faktorer. Det kan både være livsstil, som hvor meget du ryger, og hvor sundt du spiser. Det kan også skyldes genetik, eller at du har levet et meget stressende og bekymringsfyldt liv.

Hvis du er ked af dine rynker, er der flere forskellige måder at slippe af med dem på. Den mest kendte er nok brugen af botox. Det er et middel, der bliver sprøjtet ind i huden. Der lammer det musklen og glatter rynken ud. Det gør dels, at du slipper af med dine nuværende rynker, og at du forebygger at få nye.

Botox plejede at være for de rige og berømte, men i dag er det muligt for de fleste at få en billig botoxbehandling. Det skyldes ikke mindst den øgede konkurrence på markedet. Hvis du gerne vil af med dine rynker, er der derfor god mulighed for det.

Billig botoxbehandling i Danmark

Klinikker der kunne behandle rynker med botox, plejede at være et fænomen, som du kun så i de større byer. I dag er det dog blevet så populært at få botoxbehandlinger, at du kan finde klinikker rundt om i hele Danmark.

Den øgede konkurrence kan også mærkes på prisen. Det er ikke nær så dyrt længere at få en botoxbehandling, som det plejede at være. Det betyder, at helt almindelige mennesker som dig og mig har råd til en botoxbehandling, og der er mange, der benytter sig af muligheden.

Det er selvfølgelig stadig muligt at finde en behandling, der koster mange penge, men når det kommer til botoxbehandlinger, hænger pris og kvalitet ikke nødvendigvis sammen. Nogle klinikker vælger at spare penge på for eksempel beliggenheden eller personalet for at kunne tilbyde dig en billig botoxbehandling, der lever op til alle professionelle standarder.

En af de største klinikker er i dag CeriX. Cerix har som et udtryk for den stigende popularitet som både skønheds- og botoxbehandlinger ahr fået, både klinikker i København og i Odense. Du kan læse meget mere om virksomheden og ikke mindst deres priser på deres egen hjemmeside.

Eksklusiv oplevelse med botox

Andre klinikker vælger at gøre det til en eksklusiv oplevelse at komme der. Det kan for eksempel være ved at have meget personale, så du hurtigt kan komme til, og at have flotte og lyse lokaler med en god beliggenhed centralt i en storby. Det er alt sammen noget, som du ender med at betale ekstra for. Til gengæld kan det også være det værd, da botox jo er en form for selvforkælelse, og det derfor kan være rart, at der er blevet gjort noget særligt ud af oplevelsen.

Mange klinikker kan også hjælpe dig med at udglatte dine rynker med fillers. Her vil det typisk være restylane, man bruger. Hvis du gerne vil læse mere om forskellen på botox og restylane, kan du læse mere her.

Find en billig botoxbehandling i udlandet

Efterhånden som skønhedsoperationer og botoxbehandlinger er blevet mere almindelige herhjemme, er det også blevet mere almindeligt at tage til udlandet for at få dem udført. Både i lande i og udenfor Europa  kan du spare penge på at få lavet en botoxbehandling. Der er derfor mange, der vælger at gøre det på den måde. Derudover er der muligheden for at få en rejseoplevelse ud af det.

Der er flere forskellige lande, der er populære at tage til, når du skal have lavet en billig botoxbehandling. Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle lande har lige så strenge krav til en botoxbehandlinger, som vi har i Danmark. Du kan derfor ikke være sikker på, at personen har den samme uddannelse, og at der bliver brugt de samme midler og metoder som i Danmark.

Selvom en botoxbehandling som regel er ufarlig, er det altid en god ide, at du ser dig for, inden du får lavet en behandling i udlandet. Det kan du for eksempel gøre ved at læse andres anmeldelser på nettet. Det kan hjælpe dig til at vælge den helt rigtige klinik for dig.

Hold øje med mængderabatter, når du vælger klinik

Når du leder efter en billig botoxbehandling, er det også en god ide, at du er opmærksom på, hvordan klinikkerne prissætter deres behandlinger. Nogle klinikker tager den samme pris for en behandling, uanset hvor mange andre behandlinger du får. Andre klinikker giver en mængderabat, hvis du skal have botox flere forskellige steder i ansigtet. Det kan også være, hvis du flere gange i træk kommer hos den samme klinik og får lavet botoxbehandlinger det samme sted i ansigtet. En behandling holder nemlig ikke evigt, men skal fornyes hver tredje til tolvte måned.

Nogle klinikker har også tilbud, så du i nogle perioder kan få behandlinger til nedsat pris. Det er for eksempel de såkaldte sweet deals, der er meget populære. Her kan du få rabat hos bestemte klinikker i en given periode.

Derfor er det en god ide, altid at tjekke nettet for gode tilbud, mængderabatter og sweet deals, før du beslutter dig for, hvor du vil have din næste botoxbehandling foretaget.