12017mar
Slip af med dine rynker på halsen

Slip af med dine rynker på halsen

Rynker på halsen, dobbelthage, synlige muskler og rynker fra halsen ned til brystet. Det er ikke kun din hud i ansigtet, som du skal holde øje med og passe på. Huden i halsområdet er meget sart og følsom. Samtidig er den det sted på kroppen, der får mest sollys. Det giver en god grobund for rynker. Det er heldigvis muligt at gøre noget ved rynkerne og de øvrige problemer i halsområdet.

Det er ikke kun din hud i ansigtet, der kan få rynker. Det er for eksempel også huden på halsen eller på området fra halsen ned til brystet. Det, der hedder dekolletagen. Det er et irriterende område at få rynker i, da det er et område, som er umuligt at skjule. Uperfektheder mange andre steder på kroppen kan dækkes med tøj, så der ikke er nogen, der ser dem, men dette område er svært at dække helt til.

Det kan derfor være en god ide at overveje at få dem fikset med enten botox eller restylane. På den måde kan du få en flot hals og dekolletage igen og med selvsikkerhed gå i udringede kjoler – præcis som da du var yngre.

Rynker på selve halsen

Rynker på selve halsen opstår typisk på grund af, at du har bevæget hovedet op og ned. Det er altså rynker, der er næsten umulige at forhindre i at opstå – du kan jo ikke lade være med at bevæge hovedet og halsen. Rynkerne er ofte lange og horisontale.

Det er et område, der er svært at behandle, fordi det er et meget følsomt område. Nogle har gode erfaringer med at bruge laserbehandlinger på området. Andre holder sig til botox eller restylane. Restylane er godt til at glatte de dybe rynker ud, mens lidt botox kan være med til at forhindre, at der kommer flere rynker.

Rynker på dekolletagen – fra halsen til brystet

Huden fra halsen til brystet er meget sart og fin hud. Samtidig er det den hud på kroppen, der er mest udsat for sol overhovedet. Sol er aldrig godt, når det kommer til rynker. Det er med til at ælde huden hurtigere. Selv hvis du bruger masser af solcreme, kan det være svært at forhindre, at der kommer rynker. Det vil ofte være små, fine, vertikale rynker.

De kan dog være rigtig irriterende, hvis du gerne vil have en udringet kjole på. Så sidder de lige der, hvor din kjole samler al opmærksomheden. Og det er jo ikke dem, du gerne vil fremhæve.

Der er dog ingen grund til at fortvivle. Rynkerne kan nemlig fjernes med restylane. Restylane sprøjtes ind under huden og er med til at fylde rynkerne ud nedefra. Det er altså en god måde at slippe af med rynkerne. Restylane behandlinger er dog ikke permanente, så du skal være indstillet på at få nye behandlinger cirka en gang om året, når restylanen er blevet nedbrudt.

Slip af med dobbelthagen

Et andet stort problem i halsområdet er dobbelthage. Den ekstra hage er ofte noget, som man forbinder med folk, der er overvægtige. For folk der er lidt kraftigt bygget, vil det da også være naturligt, at kroppen blandt andet lagrer fedt under ens hage.

Dobbelthage skyldes dog ikke kun et for højt kalorieindtag. Den ekstra hage kan nemlig også være genetisk bestemt. Du kan derfor godt være slank og have anlæg til dobbelthage alligevel, fordi det ligger indkodet i din krop, at den skal lagre fedtet under din hage. Det kan være rigtig irriterende og frustrerende.

Endelig kan dobbelthage også skyldes, at dine ansigtsmuskler i underansigtet er blevet for slappe. Det kan også give dig dobbelthage.

Dobbelthage kan ikke behandles med botox eller restylane. Her må du ud i en fedtsugning. Det er derfor et mere omfattende indgreb. Til gengæld er det også en mere permanent løsning.

Synlige muskler og sener på halsen

For nogle sker det med alderen, at deres muskler og sener på halsen bliver mere tydelige. Det er vertikale muskler og sener, der stikker meget tydeligt ud fra resten af halsen. Det kan være meget irriterende, da du ikke har mulighed for at skjule din hals.

De synlige muskler og sener skyldes, at musklerne i halsen spænder for meget. Det er heldigvis noget, der er meget nemt at gøre noget ved. Du kan nemlig få sprøjtet lidt botox ind i de overspændte muskler.

Botox fungerer på den måde, at det lammer musklerne en lille smule. Når musklerne er lammet en lille smule, kan de ikke spænde helt så meget, og du slipper dermed for de meget tydelige muskler og sener på halsen.

Botox er ikke en permanent behandling. Hvis du vil blive ved med at have en flot hals uden overspændte muskler, er du nødt til at få en ny behandling hver sjette til tolvte måned.