12017mar
Sådan finder du de bedste restylane priser

Sådan finder du de bedste restylane priser

Prisen på restylane varierer ikke meget fra den ene klinik til den anden. Der kan dog være gode tilbud at finde på nettet, lige som det også flere steder er muligt at blive VIP medlem og få rabat eller at finde et mængdetilbud.

Hvis du har bestemt dig for at få en behandling med restylane, vil du sikkert gerne finde det bedste sted til den billigste pris. Der er dog rigtig mange forskellige steder, der tilbyder behandlingen, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvad der er den bedste restylane pris.

Det kan være en god ide at lede efter et restylane tilbud, hvis du skal have lavet en behandling. Det kan gøre det muligt for dig at blive kunde hos en af de klinikker, som du måske ellers havde troet var for dyre for dig.

Hvor meget er restylane priser på?

Prisen for en behandling med restylane varerier selvfølgelig efter, hvor meget restylane der skal bruges. Ved restylane betaler du nemlig for mængden, der er nødvendig til behandlingen. Den mindste behandling med 0,5 ml restylane ligger typisk på omkring 1.900 til 2.200 kroner hos de forskellige klinikker rundt om i Danmark.

Prisen gør, at det efterhånden er muligt for de fleste at få lavet restylane behandlinger. Det betyder, at den bredere del af befolkningen vil have råd til behandlingerne, fordi de er kommet ned i et mere normalt prisleje i løbet af de seneste år.

Når du skal have lavet en restylane behandling, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at du finder en dygtig behandler, som du har tillid til. Det er dog dermed ikke sagt, at pris og kvalitet nødvendigvis hænger sammen, når det kommer til restylane. Du kan sagtens få en god restylane behandling til en god pris.

Med en variation på omkring 300 kroner er der meget lidt forskel på den dyreste og den billigste pris. Noget af det, som prisniveauet dog kan afspejle er, hvilke typer af kunder som de forskellige klinikker gerne vil tiltrække.

Priser på restylane København

I mange tilfælde er det dyrere i hovedstaden end i resten af landet, men når det kommer til restylane kan der være penge at spare. I København er der nemlig flere klinikker, der tilbyder restylane behandlinger. Den øgede konkurrence kan være med til at sænke priserne. Nogle af de mest konkurrencedygtige på markedet er blandt andet Cerix, der både har kontorer i København og ikke mindst i Odense. Du kan finde deres priser på denne side.

Som sagt er det dog meget lidt, der adskiller behandlingerne prismæssigt. Hvis du kun skal have lavet en lille behandling, kan det næppe betale sig at tage til København for at spare 300 kroner.

Hvis det er en større omgang, du skal i gang med, for eksempel at få fjernet rynker både i ansigtet og på halsen og brystet, kan det være en god ide, at du indhenter priser flere steder fra. Der kan være steder, hvor det er muligt at få mængderabat. Det kan dermed være med til at gøre dine behandlinger billigere.

Sammenlig priser inden

Du kan altid sammenligne priser på nettet, men det kan også være værd at tage til en konsultation hos nogle af de klinikker, du er interesseret i. Ellers kan det være svært for dem at vurdere præcis hvor meget restylane, der skal bruges.

Hos nogle klinikker er det muligt at blive VIP medlem. Det giver dig mulighed for at få ekstra rabatter på dine behandlinger. Det kan også være en god ide, at du holder øje med restylane tilbud på nettet. Der er flere klinikker, der er begyndt at give gode deals via forskellige sider.

Husk, at restylane ikke holder for evigt. Det kan derfor godt betale sig for dig at holde udkig efter en klinik, der er lidt billigere end de andre. Når du skal have lagt ny restylane ind hver sjette til tolvte måned, kan der være mange penge at spare i det lange løb.

Er restylane billigere i udlandet?

I mange lande er det generelle prisniveau lavere, end det er i Danmark. Det gør, at restylane priserne også generelt vil være lavere. Hvis du overvejer at tage til udlandet, er det altid en god ide, at du laver noget grundig research, inden du tager af sted.

Det kan for eksempel være ved at finde anmeldelser af klinikken på nettet. Hvis du har venner og bekendte, der har været af sted, kan det også være, at de kan anbefale dig en klinik. Det kan være svært at gennemskue forskellige uddannelser og certifikater, når det er en behandler i udlandet, der er tale om.

Når du får lavet behandlinger i udlandet, kan det være svært at klage over behandlingen, hvis der sker en fejl. Når du får behandlinger i Danmark, er dine muligheder for at klage til sundhedsmyndighederne rigtig gode, mens det oftest er noget mere besværligt i et land, hvor du ikke har din adresse. Det er derfor også værd at tjekke, inden du kaster dig ud i at tage til udlandet.