42017jan
Få den næse, du altid har drømt om

Få den næse, du altid har drømt om

Det er et stort indgreb at få opereret sin næse. Det kan derfor være en god ide for dig at få lavet en korrektion med fillers. Det kan sprøjtes ind under huden og er derfor et langt mindre indgreb, men kan give et mindst lige så flot resultat.

Næsen er et ømt punkt for mange. Den sidder lige midt i ansigtet og er noget, som alle lægger mærke til. Nogle har en stor og klumpet næse. Andre har en lillebitte opstoppernæse, mens andre igen har et bump på næsen. Der er mange, der er kede af deres næse og drømmer om, at den ser anderledes ud.

Der er heldigvis mange forskellige måder at få rettet op på din næse og få lige præcis den næse, du drømmer om. Det kan være ved at få en mere lige næse, så du får rettet bumpet ud. Det kan også være ved at give næsen noget mere fylde, hvis du har en meget spids og tynd næse.

Den metode, de fleste kender, er nok plastikkirurgi. Her bliver du opereret og skal ofte bruge lang tid på at komme dig efterfølgende. En anden måde er at få lagt fillers ind under huden. Det er et meget mindre indgreb, der heller ikke koster lige så mange penge. Folk er derfor i stigende grad begyndt at vælge denne mulighed frem for en operation.

Fillers kan give dig den næse, du drømmer om

Fillers er en substans, der er nem at sprøjte ind under huden. Den kan være med til at forme dit udseende, så du kan komme til at se ud, som du gerne vil. Det kan for eksempel være ved at give mere fylde. Det kan være i læberne, på hagen eller på næsen.

Hvis du gerne vil have en lige næse, handler det nemlig ikke nødvendigvis om at få opereret dit bump på næsen væk. Det kan også være en mulighed, at du får gjort din næsetip lidt højere med fillers. På den måde kan du stadig få en flot næse uden at skulle opereres – og uden at skulle bruge en masse penge på det.

Der er rigtig mange forskellige ting, der er mulige at lave med fillers. Selvom du ikke umiddelbart tænker, at din drømmenæse kan laves med fillers, er det derfor altid en god ide at få en konsultation på en klinik for at høre, hvad der er muligt. Specielt hvis du overvejer at blive opereret. Ofte vil dit problem slet ikke være det, du tror, at det er. En fagkyndig person vil derfor nemt kunne hjælpe dig med, hvor der skal sættes ind, for at du får det udseende, som du gerne vil have.

En af de fillers, der bruges, er restylane. Du kan læse meget mere om restylane som fillers her.

Er fillers bedre end kirurgi?

Det er svært at sige, om fillers er bedre end kirurgi, når du gerne vil have en næsekorrektion. Det er dog helt klart muligt at sige, at det er lagt mindre invasivt at få lagt fillers ind under huden end at få lavet en operation.

Du vil næsten ikke have nogen smerter i forbindelse med at få lagt fillers ind i næsen i modsætning til en operation. At få fillers lagt ind i næsen foregår ved, at du får en bedøvende creme på og får så sprøjtet fillers ind under huden med en kanyle. Det er meget hurtigt og nemt, og du vil ikke have mange smerter ved det.

Det vil der dog være, hvis du får en operation. Under selve operationen er du selvfølgelig bedøvet, men når bedøvelsen forsvinder, vil du tydeligt kunne mærke, at du er blevet opereret. Helingsprocessen kan være smertefuld og tage meget lang tid. Derudover går der også lang tid, før du kan se din nye næse. Den vil ofte være hævet og gul og blå på grund af operationen.

I forhold til selve helingsprocessen og hvor hurtigt du kan komme på arbejde eller studie igen, er fillers klart at foretrække. Ulempen ved det er, at det ikke er en permanent løsning.

Næsekorrektion med fillers er billigere

Til gengæld er det ikke så dyrt at få en næsekorrektion med fillers frem for med kirurgi, og det er derfor nemmere at finde pengene til at få gjort det igen frem for at få lavet en operation. Det er jo også en grund, der er værd at overveje, når du skal vælge mellem fillers og operation.

En næsekorrektion med fillers koster typisk 2.500 til 3.000 kroner. Behandlingen holder i cirka et år og skal derefter gentages, for at du kan beholde din drømmenæse. En næseoperation kan koste mellem 10.000 til 40.000 kr. afhængig af, hvor omfattende operationen er.

Hvis du gerne vil have fillers i læberne, hagen eller andre steder, kan du som regel få rabat mange steder. Det er derfor helt klart værd at overveje, hvis du gerne vil have lavet flere ting. Rabatten kan gøre det økonomisk mere overskueligt for dig.