rynker

Rynker kommer med alderen, og er med til at sætte sit præg på ansigtet med små folder, rundt om øjne og i panden. Rynker er en naturlig ting, og kommer som følge af vores ansigtsmimik. Huden mister gradvist styrke, og elasticitet i bindevævet, hvilket gør at der er bliver større tendens til at få rynker.

Solskader, kan ligeledes være en fremmende effekt på dannelsen af rynker, og det kan derfor anbefales, at bruge solcreme hele sommerhalvåret, og undlade at gå i solarie, da dette er kræft og rynkefremkaldende.

En måde at behandle rynker på, er blandt andet ved brug af Botox eller Restylane, hvilket går ind og giver volume til huden og strækker derved rynkerne ud.

Hvis du har nogle spørgsmål til behandling, eller forebyggelse af rynkedannelse så spørg endelig!

202018jun
Rynker

Rynker

At få rynker er en naturlig del af det at blive ældre. Men det er meget forskelligt fra person til person hvor synlige og dybe de enkelte rynker er. Derudover er der også stor forskel på hvornår i livet man begynder at få rynker. Derfor vælger stadig flere og flere danskere i dag at få…

Læs mere
52018jun
Nedadvendte mundvige

Nedadvendte mundvige

Nedadvente mundvige er et helt naturligt resultat af det at blive ældre. Men i mange tilfælde får nedadvendte mundvige os til at se både sure og triste ud. Heldigvis er det nemt og hurtigt at behandle. I denne artikel har vi samlet alt, hvad I skal vide om behandling af nedadvendte mundvige.

Læs mere
52018jun
Gummysmile

Gummysmile

Rigtig mange danskere drømmer om at have såvel flotte tænder som et flot smil. Desværre døjer mange danskere med såkaldte gummysmiles, hvilket karakteriserer en person, hvis tandkød er meget synlig når personen smiler. Heldigvis kan man med ganske lidt botox nemt og hurtigt blive fri for sit tandkødssmil og få et udsende som man drømmer…

Læs mere
52018jun
Behandling af bekymringsrynker

Behandling af bekymringsrynker

Rynkebehandlinger i dag mere populære end nogensinde før. Flere og flere danskere vælger at få fjernet uønskede rynker for at opretholde et ungdommeligt udsende. En af de mest populære rynker at få fjernet er det såkaldte bekymringsrynke. I denne artikel har vi samlet alt hvad du skal vide om behandling af bekymringsrynker.

Læs mere
282017apr
Her kan du få en botoxbehandling i Odense

Her kan du få en botoxbehandling i Odense

Det er vigtigt, at du ser dig godt for, når du skal finde en klinik til at få en botoxbehandling i Odense. Det gælder ikke bare i forhold til prisen, men også i forhold til, at det er en klinik, som du stoler på og som kan give dig de resultater, som du gerne vil…

Læs mere